Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...

K-take it veggie

Delicioasele produse ale noii noastre mărci proprii K-take it veggie te ajută să fii vegetarian fără să faci eforturi. K-take it veggie îți oferă o gamă largă de produse vegane sau vegetariene, care, pe lângă eticheta V, au aplicată deseori sigla ecologică!

Te ajutăm să fii vegetarian

Din ce în ce mai multe persoane sunt vegetariane sau vegane. Unii deoarece vor să mănânce mai sănătos și mai echilibrat, alții pentru că iubesc modul de viață vegetarian. Prin urmare, noi îți oferim acum prin marca noastră proprie K-take it veggie produsele potrivite pentru o hrană delicioasă și variată în stil vegetarian. Încearcă!

Sortiment

K-take it veggie este...

Paste tartinabile picante, tofu afumat, cremă tartinabilă,  falafel, pizza vegetariană, băutură din orez, ovăz sau soia – gama noastră de produse K-take it veggie oferă un sortiment bogat de produse delicioase tuturor celor care doresc să se hrănească în mod echilibrat. Așadar, îndrăznește și lasă-te inspirat.

Fii și tu veggie și vino în magazinele noastre pentru a descoperi oferta.

Cum recunoști produsele K-take it veggie

Eticheta veggie

Pui accentul pe o hrană echilibrată și dorești să reduci sau să renunți complet la consumul de carne și lapte? În sortimentul nostru găsești o mulțime de alternative de calitate ridicată, delicioase și ieftine – multe chiar cu sigla ecologică pentru produsele agricole ecologice verificate.

Pont: Pentru o mai bună orientare, pe toate produsele noastre vei găsi eticheta V, care indică faptul că este vorba despre produse vegetariene, respectiv vegane.