kaufland.ro/retete
		
	Vițel cu alune
					Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă.  Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături. 
				
				Ingrediente (2 porții)
| 300 g | carne de vită-pulpă | 
| 200 g | alune | 
| 100 ml | vin roșu | 
| 1 | rădăcină de ghimbir | 
| pătrunjel proaspăt | |
| ulei de măsline | |
| sare | |
| piper | 
Preparare
- 1
Se taie bucata de pulpă în două bucăți groase de 1cm. Se bat bine și se presară cu sare și piper.
- 2
Se curăță ghimbirul și se rade pe răzătoarea mică. Alunele se macină în mașina de tocat carne.
- 3
Se pun într-un bol ghimbirul ras, alunele măcinate, pătrunjelul tocat și 2 linguri de ulei de măsline. Se amestecă bine.
- 4
Se întinde amestecul obținut pe fiecare bucată de pulpă pregătită anterior și se rulează. Se pun într-o tavă în care s-a turnat vinul și se acoperă cu o folie de staniol. Se coc 40 minute la foc moderat. Se îndepărtează folia și se mai coc 20 minute.