Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Vafe vegane cu sfeclă roșie

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

500 g sfeclă
3 ceapă verde
sare
crenguțe de cimbru
250 g făină
1 linguriță praf de copt
2 linguri ovăz
100 g margarină
290 ml lapte de migdale
piper
2 mere
1 lingură oțet de mere
1 lingură ulei de nuci

Preparare

    1

Spălați, curățați și răzuiți sfecla roșie.

    2

Se spala ceapa, se taie rondele fine si se amesteca cu sfecla rosie cu 1/2 lingurita de sare.

    3

Se spala cimbrul, se scurge si se aleg frunzele.

    4

Se amestecă făina cu 1/2 linguriță de sare, praful de copt, fulgi de ovăz și cimbru, se amestecă cu margarina, băutura de migdale și jumătate din sfeclă roșie pentru a forma un aluat neted. Asezonați cu sare și piper.

    5

Preîncălziți și ungeți aparatul de fafe.

    6

Puneți aluatul în fierul de vafe folosind 2 linguri și coaceți șase vafe.

    7

Merele se curata de coaja, se taie in optimi, se scoate miezul, se taie felii subtiri si se amesteca cu restul de sfecla rosie rasa.

    8

Asezonați legumele crude cu oțet de mere, ulei de nucă, sare și piper și serviți cu vafele calde.