Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Turte umplute cu brânză la grătar

Cel mult 30 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 298/​1246
    kcal / kJ
  • 30 g
    carbo-hidrați
  • 9 g
    proteine
  • 15 g
    grăsimi
  • 2.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    298/1246 kcal/kJ, 30 g carbo-hidrați, 9 g proteine, 15 g grăsimi, 2.5 UG

Ingrediente (15 bucăți)

250 g brânză proaspătă, 40% grăsime
550 g făină de grâu
1 plic (16 g) praf de copt
150 g brânză Cheddar
100 ml lapte, 3,5% grăsime
2 ouă
câteva frunzulițe cimbru
1 linguriță bicarbonat de sodiu
80 ml ulei de floarea soarelui
2 linguri oțet de vin alb
1 lingură sare
4 linguri ulei de măsline
50 g sos barbecue
4 linguri ceapă prăjită

Util

  • Turtele sunt gustoase și cu o umplutură din roșii, cimbru și brânză Feta.


Preparare

    1

Încinge grătarul pentru coacere indirectă, la 160 de grade.

    2

Se amestecă brânza proaspătă, uleiul de floarea soarelui, 2 linguri de ulei de măsline, ouăle, oțetul și laptele.

    3

Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt și se amestecă împreună cu crema de brânză proaspătă până se obține un aluat neted.

    4

Se lasă aluatul să se odihnească aprox. 10 minute, se împarte în 15 biluțe de aceeași mărime și se formează turte pe o suprafață de lucru pe care s-a presărat făină.

    5

Se așază în mijloc 2 lingurițe de brânză Cedar, puțin sos barbecue, 1 linguriță de ceapă prăjită și cimbru și se pliază marginile aluatului spre mijloc.

    6

Turtele se apasă un pic și se ung cu restul uleiului de măsline.

    7

Se coc cu capac deasupra, la foc indirect, aprox. 2 minute, pe fiecare parte, de două ori și se servesc calde.