Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Turnulețe din sparanghel cu somon afumat

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 377/​1560
    kcal / kJ
  • 8 g
    carbo-hidrați
  • 19 g
    proteine
  • 29 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    377/1560 kcal/kJ, 8 g carbo-hidrați, 19 g proteine, 29 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

2 legături sparanghel
300 g brânză proaspătă
3 linguri mărar tocat
150 g somon afumat
1 linguriță boabe de piper roșu
1 linguriță suc de lămâie
sare
piper
1 lingură ulei de floarea soarelui
4 lingurițe caviar

Preparare

    1

Curăță tulpinile de sparanghel și taie-le capetele. Pune tulpinile în apă clocotită cu sare și lasă-le să fiarbă 2–3 minute, apoi trece-le pe sub un jet de apă rece și taie-le în bucăți cu grosimea de 0,5 cm. Pune deoparte câteva vârfuri de sparanghel pentru decor.

    2

Amestecă bucățile de sparanghel cu sare, piper și ulei de floarea soarelui și lasă-le la marinat aprox. 10 minute.

    3

Între timp, amestecă brânza proaspătă cu 2 linguri de mărar, sare, boabe de piper roșu zdrobite cu mâna și suc de lămâie.

    4

Așază un inel pentru decorare (Ø 7,5 cm, înălțimea 5 cm) pe o farfurie, umple-l până la jumătate cu sparanghel marinat și uniformizează suprafața cu o lingură.

    5

Așază un strat de brânză proaspătă pe sparanghel și nivelează. Deasupra, așază 1 felie de somon afumat. Decorează turnulețele de sparanghel cu 1 lingură de caviar și câteva vârfuri de sparanghel și scoate apoi inelul de decorare.

    6

Servește turnulețele de sparanghel decorate cu mărar.