Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian
Imaginea rețetei Turnulețe din legume și Mozzarella

Turnulețe din legume și Mozzarella

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 353/​1478
    kcal / kJ
  • 4.2 g
    carbo-hidrați
  • 15 g
    proteine
  • 30.8 g
    grăsimi
  • 0.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    353/1478 kcal/kJ, 4.2 g carbo-hidrați, 15 g proteine, 30.8 g grăsimi, 0.5 UG

Ingrediente (4 porții)

0.5 legătură busuioc
50 ml ulei de măsline
3 linguri parmezan ras
2 linguri migdale măcinate
sare, piper proaspăt măcinat
1 vânătă mică
2 roșii
2 pachețele Mozzarella (de câte 125 g fiecare)
1-2 linguriță cremă balsamică

Preparare

1

Pentru Pesto se spală busuiocul, se usucă prin tamponare și exceptând 4 frunze de busuioc, se pasează cu 30 ulei, parmezan și migdale și se condimentează cu sare și piper. Vânăta se spală, se curăță, se taie în felii cu grosimea de aprox. 5 mm, se sărează și se lasă aprox. 20 minute de-o parte.

2

Roșiile se spală, se scoate tulpina, Mozzarella se scurge și ambele se taie felii. Se prăjesc feliile de vânătă în restul de ulei încins, se așează cu roșiile și în 4 turnulețe, se ung cu sosul Pesto și eventual se fixează cu scobitori.

3

Turnulețele se așează într-o formă termorezistentă și se coace în cuptorul încins, la 220°C (Gaz: treapta 5, recirculare 200°C) aprox. 10-15 minute. Se stropește cu cremă balsamică, se ornează cu restul de busuioc și se servește, după gust, cu Focaccia crocantă.


Poate ai poftă și de...