kaufland.ro/retete
Tocăniță de vită
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
| 800 g | pulpă de vită |
| 500 ml | bere neagră |
| 2 | cepe |
| 2 | morcovi |
| 4 | roșii |
| 4 | căței de usturoi |
| pătrunjel proaspăt | |
| ulei | |
| sare | |
| piper |
Preparare
- 1
Se toacă ceapa mărunt și se prăjește 1 minut în 3 linguri de ulei.
- 2
Pulpa de vită se porționează fâșii și se adaugă peste ceapă. Se prăjește timp de 2-3 minute.
- 3
Roșiile se opăresc, se decojesc și se toacă mărunt. Se pun peste carne, o dată cu morcovii tăiați rondele.
- 4
Se presară sare și piper și se toarnă berea. Se fierbe 90 minute pe foc moderat. Dacă scade prea tare șe mai adaugă puțină supă de carne sau de legume.
- 5
La final se pune usturoiul pisat și se oprește focul. Se asezonează cu pătrunjel tocat și se servește fierbinte.