kaufland.ro/retete
		
	Tocăniță de pui
					Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă.  Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături. 
				
				Ingrediente (4 porții)
| 500 g | piept de pui, tăiat bucăți | 
| 100 g | bulion | 
| 300 g | iaurt | 
| 1 | ceapă roșie tocată mărunt | 
| 1 linguriță | coriandru tocat | 
| 1 vf. de linguriță | semințe de chimen | 
| 2 | foi de dafin | 
| busuioc verde | |
| 4 | ardei iuți | 
| 2 linguri | ulei măsline | 
| sare | |
| piper | |
| 6 | căței de usturoi, zdrobiți | 
Preparare
- 1
Se amestecă într-un bol usturoiul zdrobit și o lingură de ulei. Se adaugă coriandrul tocat, chimenul, piperul, sarea și foile de dafin. Se amestecă energic până când se obține o pastă omogenă.
- 2
Se încinge într-o cratiță uleiul rămas și se rumenește ceapa tocată mărunt. Când a căpătat o culoare brun-aurie, se adaugă și bucățile de pui și se lasă la călit timp de 5-6 minute.
- 3
Se toarnă iaurtul, bulionul și se lasă la fiert, pe foc mic, 25 minute.
- 4
Se asezonează cu sare și piper, se adaugă frunzele de busuioc tăiate mărunt și ardeii iuți curățați de semințe. Se mai lasă pe foc 5 minute.