kaufland.ro/retete
Tocăniță aromată
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
| 500 g | carne macră de porc |
| 2 | cepe roșii |
| 2 linguri | ulei |
| 500 ml | supă de vită |
| 500 ml | vin alb sec |
| 0.5 | varză murată |
| 2 | cartofi |
| 2 | foi de dafin |
| 1 linguriță | boia de ardei |
| sare | |
| piper | |
| smântână |
Preparare
- 1
Porționezi carnea, o rumenești pe toate părțile în ulei, adaugi ceapa tocată mărunt și usturoiul zdrobit și continui călirea încă 5 minute, amestecând mereu, să nu se prindă.
- 2
Adaugi varza tocată, spălată cu apă caldă și stoarsă bine și continui călirea, adăugând din când în când, alternativ, supă și vin.
- 3
Potrivești gustul de sare și piper, adaugi foile de dafin, chimenul, boiaua de ardei, cartofii tăiați cuburi și lași totul să fiarbă la foc mic, circa 30 de minute.
- 4
La final, adaugi pasta de tomate, lași 5 minute și stingi focul.