Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Tocană sârbească de fasole

Tocană sârbească de fasole

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 588/​2460
    kcal / kJ
  • 47 g
    carbo-hidrați
  • 26 g
    proteine
  • 32 g
    grăsimi
  • 3
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    588/2460 kcal/kJ, 47 g carbo-hidrați, 26 g proteine, 32 g grăsimi, 3 UG

Ingrediente (2 porții)

1 ardei peperoni roșu
250 g ardei gras
200 g fasole albă (din conservă)
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
200 g cartofi fierți tare
100 g salam picant
6 fire măghiran
2 linguri ulei de măsline
1 conservă de roșii tăiate, circa 400 g
500 ml supă de legume
sare
piper

Preparare

1

Se spală ardeiul peperoni, se usucă și se taie rondele. Ardeiul gras se taie pe jumătate, se curăță, se spală și se taie în fâșii de 3-4 cm. Fasolea se toarnă într-o sită, se clătește cu apă rece și se lasă să se scurgă. Ceapa se curăță și se taie julien. Usturoiul se curăță și se taie în felii fine. Cartofii se curăță, se spală și se taie în cubulețe de aproximativ 1 cm. Salamul se taie felii. Măghiranul se spală, se usucă prin scuturare și se rup frunzulițele, cu excepția câtorva fire pentru decor.

2

Se încing 2 linguri de ulei într-o oală, se prăjesc în aceasta ceapa, salamul, ardeiul peperoni, usturoiul, cartofii și ardeiul gras, întorcându-le de pe o parte pe alta aproximativ 3 minute. Se adaugă fasolea, frunzulițele de măghiran și bucățile de roșii, se toarnă supa și se condimentează cu sare și piper. Se lasă să fiarbă cu capacul deasupra, amestecând uneori, la foc mediu, aproximativ 30 minute.

3

Tocana se condimentează cu sare și piper și se decorează cu restul de măghiran. Se servește cu pâine.


Poate ai poftă și de...