kaufland.ro/retete
Tocană de legume pestriță
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
220/919kcal / kJ
-
25 gcarbo-hidrați
-
10 gproteine
-
7 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
220/919 kcal/kJ,
25 g carbo-hidrați,
10 g proteine,
7 g grăsimi
Ingrediente (4 Porție)
1 fir | praz |
1 | conopidă |
2 | morcovi |
4 | cartofi |
100 g | fasole verde |
sare | |
2 linguri | unt |
600 ml | supă de legume |
2 linguri | arpagic |
piper proaspăt măcinat | |
nucșoară | |
100 g | mazăre proaspătă |
Preparare
- 1
Se spală prazul, se taie în jumătate și apoi rondele. Se spală conopida, i se scoate cotorul și se curăță buchețelele. Se curăță morcovii și cartofii, se taie morcovii rondele și cartofii cubulețe.
- 2
Se curăță fasolea și mazărea și se fierb „al dente”, în suficientă apă cu sare, 2-3 minute. Se trec pe sub jet de apă rece și se lasă să se scurgă bine.
- 3
Se călesc prazul, conopida, morcovii și cartofii fierți în prealabil aprox. 5 minute în unt topit, se sting cu supa și se completează cu 500 ml apă.
- 4
Se lasă să fiarbă 15 minute, se adaugă fasolea și mazărea și se condimentează cu praz, sare, piper și nucșoară.