Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Tigaie wok cu frigărui saté

Cel mult 15 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 386/​1609
  kcal / kJ
 • 26.9 g
  proteine

Valori nutritive

(Per porție)
  386/1609 kcal/kJ, 26.9 g proteine

Ingrediente (4 porții)

300 g morcovi
1 bucată broccoli
1 bucată ghimbir (aprox. 2 cm)
100 g fidea transparentă
1 borcan muguri de fasole mungo (=175 g)
1 borcan muguri de bambus (=175 g)
2 linguri ulei de susan
150 ml supă
5-8 linguri sos de soia
4 frigărui saté
2 linguri ulei vegetal

Preparare

  1

Morcovii se decojesc, se spală și se taie oblic în felii subțiri. Broccoli se curăță, se spală și se desface în buchețele mici. Ghimbirul se curăță și se rade fin. Fideaua transparentă se lasă să se pătrundă circa 3 minute în apă clocotită cu sare și ulterior se lasă la scurs. Se scurg, de asemenea, și mugurii de fasole mungo și mugurii de bambus.

  2

Uleiul de susan se lasă la încins într-un wok sau într-o tigaie înaltă. Se adaugă morcovii, broccoli și ghimbirul și se prăjesc. Se toarnă deasupra supa și 5 linguri de sos de soia și se călesc timp de circa 5 minute, amestecând ocazional.

  3

Frigăruile saté se prăjesc pe toate părțile în ulei încins pentru circa 5-10 minute. Fideaua transparentă, mugurii de fasole mungo și mugurii de bambus se adaugă în wok și se lasă să se încălzească împreună. Legumele se asezonează cu sosul de soia rămas și se servesc împreună cu frigăruile saté.