Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Thieboudienne

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 689/​2884
  kcal / kJ
 • 93 g
  carbo-hidrați
 • 40 g
  proteine
 • 15 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  689/2884 kcal/kJ, 93 g carbo-hidrați, 40 g proteine, 15 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

1 ardei gras verde
1 ardei gras roșu
200 g vinete
300 g cartofi fierți
1 ceapă roşie
2 roșii
1 cățel de usturoi
2 linguri ulei
2 linguri pulpă de roşii
300 ml supă de legume
120 g orez cu bobul lung
300 g file de cod
3-4 tulpini pătrunjel
1 ceapă verde
sare
piper

Preparare

  1

Ardeiul gras, roșiile și vinetele se curăță, se spală, se lasă să se scurgă și se taie în bucăți mari. Cartofii și cepele se curăță și se taie în cuburi. Usturoiul se curăță și se toacă mărunt.

  2

Se încinge uleiul într-o tigaie, se prăjesc ardeiul, vinetele, ceapa și usturoiul, întorcându-le de pe o parte pe alta aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se scot legumele din tigaie. Se pun cartofii, roșiile și pulpa de roșii în tigaie și se călesc aproximativ 2 minute, amestecând uneori. Se adaugă supa, se dă în clocot și se lasă să fiarbă la foc mic, cu capacul pus, timp de 15-20 minute.

  3

Între timp, se pregătește orezul, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Peștele se clătește cu apă rece, se usucă prin tamponare, se taie în bucăți cu grosimea de aproximativ 7 cm și se adaugă la supa de legume. Se înăbușă la foc mic încă aproximativ 10 minute.

  4

Se curăță, se spală și se taie ceapa verde în rondele fine. Se spală și se usucă pătrunjelul prin scuturare, se rup frunzulițele și se toacă mărunt. Ceapa verde și pătrunjelul se adaugă la pește, apoi se condimentează cu sare și piper. Orezul se strecoară și se așază cu tocana pe farfurie.