Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF

Tartar de porc milanez

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

800 g cotlet de porc fără os
200 g capere
100 ml ulei de măsline
400 g castraveți murați
100 g ceapă
1 legătură pătrunjel
1 kg cartofi
100 g conservă de ton (în suc propriu)
10 g sare
8 g piper

Preparare

    1

Se toacă cotletul de porc prin mașina de tocat pentru a se obține o pastă fină. Se amestecă carnea cu sare, piper, uleiul de măsline și caperele. Se frământă bine carnea ca toate ingredientele să se răspândească în ea.

    2

Separat, se pun cartofii la fiet. După ce s-au fiert aceștia se taie în cubulețe mici și se lasă la răcit. Preparatul gata pregătit se împarte în două jumatați egale. Se trec mâinile prin apa rece și se formează două discuri din carne, de forma unor burgeri. Se pune fiecare bucată de carne în centrul unei farfurii de servire de prefarat întinsă și mare.

    3

Cu ajutorul unei lingurițe, prin presare ușoară, se formează câte o adâncitură în interiorul fiecărei bucăți de carne. Adâncitura trebuie să fie suficient de adâncă pentru a putea cuprinde o minge de golf. Se acoperă bucațile de carne cu folie alimentară și se lasă la rece pentru 30 de minute pentru a permite aromelor să impregneze carnea.

    4

Se toacă castraveții murați și ceapa verde cubulețe. Se scoate carnea din frigider și se toarnă conserva de ton peste carne după care se amestecă până devine omegenă.

    5

Când se servește tartarul, se așează în cerc sau pe orizontală castraveții murați, ceapa, pătrunjelul și caperele în jurul fiecarei bucăți de carne.