Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Tartă cu vanilie fără coacere

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

120 g migdale
150 g fulgi de ovăz fragezi
150 g curmale fără sâmburi
30 g ulei de cocos
35 g amidon de porumb
200 ml cremă de gătit K-Take it Veggie
200 ml băutură din ovăz K-Take it Veggie
50 g zahăr
Zahăr Bourbon vanilat, 8 g
6 jumătăți de caise din compot caise

Preparare

  1

Pune migdalele și fulgii de ovăz într-un blender, pasează-i mărunt și toarnă jumătate într-un bol. Încălzește uleiul de cocos, adaugă curmalele, amestecă până se face o compoziție fină și amestecă cu migdalele rămase și fulgii de ovăz.

  2

Împarte uniform amestecul în 6 forme de tarte (aprox. 10 cm diametru), presați în formă, formați o margine și pune formele la frigider.

  3

Amesteca amidonul de porumb cu 3 linguri de bautura de ovaz pana se omogenizeaza.

  4

Fierbe zahărul și zahărul vanilat cu smântâna de gătit și băutura de ovăz rămasă, adaugă amidonul amestecat în lichidul care clocotește, fierbe timp de 1-2 minute amestecând constant, toarnă într-un bol și lasă-l să se răcească.

  5

Scurge caisele și lasă-le la uscat. Întinde crema uniform peste tartele, adaugă caisa ca gălbenuș de ou și pune-le la frigider aproximativ o oră.

  6

Servește tartele cu vanilie decorate cu fistic tocat și ouă de ciocolată vegană, dacă doriți.

  7

Sfat: Foloselte sucul de caise colectat ca sirop și servește-l cu apă minerală, o felie de lămâie și puțină sirop de lămâie ca băutură răcoritoare de primăvară.