Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Tartă cu paste și porumb
© Burda România

Tartă cu paste și porumb

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

200 g paste
100 g boabe de porumb dulce
100 g mazăre
100 g păstăi fasole
4 ouă
150 g telemea de oaie
4 linguri smântână
80 g unt
2 linguri făină
3-4 fire pătrunjel verde
2 linguri parmezan ras
sare
piper
1 praf nucșoară

Util

  • Servești tarta ca aperitiv cald sau rece, decorată cu jumătăți de roșii cherry.


Preparare

    1

Fierbi pastele „al dente” în apă cu sare, scurtând cu 2 minute timpul indicat pe amabalaj. Fierbi mazărea și păstăile de fasole. Scurgi pastele și boabele de porumb.

    2

Amesteci într-un castron pastele, porumbul, fasolea și mazărea fierte, telemeaua rasă, gălbenușurile, smântâna, pătrunjelul fin tocat, 1 lingură făină, ouăle, nucșoara, sare și piper după gust. Amesteci totul și la final încorporezi ușor albușurile bătute spumă tare.

    3

Torni compoziția într-o tavă unsă cu 25 g de unt și tapetată cu făina rămasă. Pui deasupra untul tăiat în felioare, presari parmezanul ras și introduci forma în cuptorul încins, pentru 45-50 de minute.