Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Tagliatelle și ragout de legume cu ienibahar și cuișoare

Tagliatelle și ragout de legume cu ienibahar și cuișoare

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 567/​2369
    kcal / kJ
  • 92.8 g
    carbo-hidrați
  • 20.7 g
    proteine
  • 11.6 g
    grăsimi
  • 7.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    567/2369 kcal/kJ, 92.8 g carbo-hidrați, 20.7 g proteine, 11.6 g grăsimi, 7.5 UG

Ingrediente (4 porții)

200 g morcovi
2 rădăcini de pătrunjel (alternativ țelină)
2 bucăți fenicul
1 litru supă de legume vegană
400 g tagliatelle (fără ou)
sare
2 linguri margarină
3 linguri făină
200 g cremă vegană pentru gătit
3 linguri ierburi asortate, tocate (de ex. pătrunjel, arpagic verde, asmățui)
1-2 linguri suc de lămâie
sos Worcester
1-2 vârfuri de cuțit cuișoare măcinate
0.25-0.5 linguriță ienibahar măcinat
piper proaspăt măcinat
200 g mazăre congelată

Preparare

1

Se curăță morcovii și rădăcinile de pătrunjel, se curăță feniculul, se spală legumele și se taie cubulețe. Se dă în clocot zeama, se fierb pe rând în aceasta legumele „al dente”, se lasă să se scurgă și se păstrează 600 ml din supă.

2

Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, în apă cu sare, aprox. 8-10 minute. Se încinge margarina, se adaugă în ploaie făina și se sotează. Se toarnă supa păstrată și crema pentru gătit, se adaugă ierburile și se condimentează cu sucul de lămâie, sosul Worcester, cuișoare, ienibahar, sare și piper.

3

Se adaugă legumele sotate și mazărea și se lasă puțin să se pătrundă. Se așează pastele și ragout-ul de legume pe farfurie, se ornează, după gust cu ierburi și se servesc.


Poate ai poftă și de...