Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Supă de varză roșie cu mango, cocos și chorizo

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 209/​875
    kcal / kJ
  • 18 g
    carbo-hidrați
  • 7 g
    proteine
  • 11 g
    grăsimi
  • 1.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    209/875 kcal/kJ, 18 g carbo-hidrați, 7 g proteine, 11 g grăsimi, 1.5 UG

Ingrediente (4 porții)

1 ceapă
1 cățel de usturoi
40 g ghimbir bio
400 g varză roșie
1 cartof mic făinos
60 g țelină
30 g praz
2 lingurițe pudră de curry
2 linguri ulei de susan
1 lămâie verde bio
400 ml supă de legume
50 g chorizo K-Favourites
30 g mix de mango și nucă de cocos K-Favourites
100 ml nectar de mango
100 ml lapte de cocos
sare
piper Cayenne

Util

  • Supa poate fi servită cu câteva frunzulițe de coriandru proaspăt deasupra.


Preparare

    1

Se curăță ceapa, usturoiul și ghimbirul, se spală și se taie cubulețe. Se spală și se curăță varza roșie și se scoate cotorul. Se curăță cartoful și țelina și se taie cubulețe împreună cu varza roșie. Prazul se curăță, se taie în jumătate, se spală și se taie felii.

    2

Ceapa, usturoiul și cubulețele de ghimbir se călescu cu legumele și praful de curry, într-o cratiță, în ulei de susan încins, timp de 3-5 minute.

    3

Lămâia verde se spală cu apă fierbinte, se usucă, apoi se rade fin coaja și se stoarce sucul.

    4

Amestecul de supă se potrivește de sare, se stinge cu jumătate din sucul de lămâie, se completează cu supa de legume și se fierbe cu capacul deasupra, la foc mediu, timp de aproximativ 20 de minute.

    5

Chorizo se taie în fâșii fine care se prăjesc într-o tigaie anti-aderentă timp de 2-3 minute, până când sunt crocante. Se adaugă amestecul de cocos și mango, se amestecă și se lasă deoparte.

    6

Supa se pasează fin cu blenderul vertical, apoi se adaugă nectarul de mango și laptele de cocos, se dă în clocot și se condimentează cu suc și coajă de lămâie, sare și piper Cayenne.

    7

Se toarnă în 4 farfurii sau boluri de supă, se întinde deasupra amestecul crocant de chorizo, cocos și mango și se servește.