Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Supă Ramen

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 743/​3110
    kcal / kJ
  • 69 g
    carbo-hidrați
  • 35 g
    proteine
  • 35 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    743/3110 kcal/kJ, 69 g carbo-hidrați, 35 g proteine, 35 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

200 g burtă de porc fără piele
1/4 linguriță sare
1 legătură legume pentru supă
1 cățel de usturoi
20 g ghimbir
1 baton scorțişoară
1 anason stelat
1 lămâie verde
4-6 linguri sos de soia alb
1 ou
150 g tăiței Ramen
1 ceapă verde
1 morcov
200 g Pak Choi
50 g mazăre Mangetout
1 lingură miere

Preparare

    1

Burta de porc se taie orizontal, aproape până la capăt, se desface, se condimentează cu sare, se rulează bine și se înfășoară cu ață de bucătărie. Legumele pentru supă se curăță, se spală și se taie în bucăți mari. Cățelul de usturoi se curăță și se taie în jumătate. Ghimbirul se curăță de coajă și se taie felii. Ingredientele pregătite se introduc în 2 litri de apă, într-o oală, și se lasă să fiarbă la foc mic, aproximativ 2 ore.

    2

Se scoate carnea din supă, lichidul se strecoară printr-o sită fină, într-o altă oală, se adaugă scorțișoara și anasonul și se mai lasă să fiarbă aproximativ 20 de minute. Supa se condimentează cu sucul de lămâie verde și sos de soia. Oul se fierbe moale, în apă fierbinte, aproximativ 7 minute.

    3

Între timp, se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ceapa verde se curăță, se spală și se taie în rondele fine, iar morcovii se curăță și se taie pe diagonală în felii subțiri. Pak Choi se curăță, se spală, se lasă să se scurgă și se taie pe lungime, în jumătăți sau sferturi. Mazărea Mangetout se curăță, se spală și se lasă să se scurgă.

    4

Se curăță oul fiert. Legumele se fierb în supa fierbinte aproximativ 3 minute. Se încălzesc 2 linguri de sos de soia și mierea într-o tigaie mică. Carnea se prăjește în acestea și se menține caldă.

    5

Supa, legumele și tăițeii se pun în castronașe, carnea se taie felii subțiri, oul se taie pe jumătate și se introduce împreună cu carnea în supe. Se presară cu praz.