Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian
Supă Pho vegană iute cu tofu

Supă Pho vegană iute cu tofu

Cel mult 30 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 625/​2615
    kcal / kJ
  • 68 g
    carbo-hidrați
  • 30 g
    proteine
  • 25 g
    grăsimi
  • 6
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    625/2615 kcal/kJ, 68 g carbo-hidrați, 30 g proteine, 25 g grăsimi, 6 UG

Ingrediente (2 porții)

100 g ciuperci Shiitake
1 ceapă roșie
1 steluță anason
175 g tofu afumat
1 Pak Choi
100 g paste din orez
100 g boabe de soia congelate
1 lingură susan prăjit
1 linguriță Sambal Oelek
sare
2 linguri ulei de susan
câteva frunze mentă proaspătă
1 lime
1 baton scorțișoară
1 cățel usturoi
400 ml supă de legume
2 morcovi
4 linguri sos de soia
30 g ghimbir

Util

  • Rafinează supa Pho cu câteva frunzulițele proaspete de coriandru.


Preparare

    1

Tofu se taie în felii subțiri, se marinează cu sosul de soia și Sambal Oelek. Pastele de orez se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, cu boabele de soia și se lasă la cald.

    2

Se spală morcovii și Pak Choi, se lasă să se scurgă și se curăță. Se decojesc morcovii, se taie jumătăți și apoi, pe diagonală, în felii fine. Pak Choi și ciupercile Shiitake se taie fâșii. Se curăță ceapa și se taie fâșii subțiri. Legumele se călesc unele după celelalte, timp de 2-3 minute, într-o tigaie, într-o lingură de ulei de susan și se lasă la cald.

    3

Lămâia verde se spală cu apă fierbinte, se usucă prin tamponare, se rade fin coaja și se stoarce sucul. Se spală menta, se rup frunzulițele și se taie fâșii.

    4

Tofu se lasă un pic să se scurgă, se păstrează marinata și se prăjește bine în restul de ulei de susan, pe toate părțile.

    5

Se curăță ghimbirul și usturoiul, se taie felii, se prăjesc cu anasonul stelat și scorțișoara aprox. 2 minute, într-o oală, se sting cu supa de legume, se lasă să fiarbă 3 minute și se rafinează cu marinata de tofu păstrată.

    6

Pastele de orez se distribuie cu legumele în 2 castroane, se toarnă apă fierbinte deasupra, se servesc cu tofu prăjit, presărate cu mentă și susan.