kaufland.ro/retete
Sufleu de broccoli
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
| 500 g | broccoli |
| 100 g | somon afumat |
| 100 g | cașcaval |
| 300 ml | smântână |
| 30 g | pesmet |
| 3 | ouă |
| sare | |
| piper |
Preparare
- 1
Se pune la fiert 1l de apă cu sare. Când clocotește se pun buchețelele de broccoli și se fierb 4 minute. Se scot pe o strecurătoare. După ce s-au răcit puțin se pun într-un bol mare. Se adaugă somonul tăiat fâșii, smântâna amestecată cu gălbenușurile și pesmetul și albușurile bătute spumă tare. Se pun sare și piper și se amestecă ușor.
- 2
Se unge cu unt o tavă întinsă și se toarnă compoziția. Se presară cașcavalul ras și se introduce în cuptorul bine încins. Se coace 30 minute la foc moderat.