Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Steak de vita Rib Eye Argentina

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (2 porții)

2 bucăți Steak de vită Rib Eye Argentina
50 ml ulei de măsline
20 g unt semi-sărat
100 g grăsime de rață
2.5 căței usturoi
400 g cartofi
1 legătură ceapă verde
1 legătură pătrunjel verde
1 lime
1 crenguță cimbru proaspăt
sare
piper

Preparare

    1

Carnea se masează bine cu sare și piper. Într-o tigaie, se încinge uleul de măsline și se pune carnea în tigaie, după 2-3 minute, la foc mediu, se adauga un cub de 10 g de unt în tigaie și o crenguță de cimbru, se întoarce carnea pe cealaltă parte, până se rumenește uniform.

    2

Cartofii se curăță, se taie chipsuri și se clătesc de mai multe ori în apă rece. Grăsimea de rață se pune în tigaie (sau în tuci) la încis, iar când aceasta fierbe, se adaugă cartofii. După ce aceștia devin aurii, se scot pe un șervet la scurs și se adaugă sare, piper (preferabil proaspăt râșnit) ceapă verde tăiată grosier, usturoi tocat mărunt, frunze de pătrunjel verde și sucul de la jumătate de lime.

    3

Se servesc împreună, calde.