Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Spaghete carbonara vegane

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 991/​4147
    kcal / kJ
  • 93 g
    carbo-hidrați
  • 27 g
    proteine
  • 55 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    991/4147 kcal/kJ, 93 g carbo-hidrați, 27 g proteine, 55 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

250 g spaghete K-Bio din grâu întreg, fără ou
sare
2 tulpini de pătrunjel
100 g tofu afumat K-take it Veggie
1 ceapă
4 linguri ulei de măsline
250 g smântână de gătit vegană
2 linguri fulgi de drojdie
piper negru

Util

  • În loc de smântână de gătit vegană pe bază de soia sau orez, se pot folosi și nuci caju.


Preparare

    1

Se fierb spaghetele în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Apoi se varsă într-un alt vas.

    2

Se spală pătrunjelul, se usucă și se toacă mărunt frunzele. Se usucă tofu, se taie mai întâi în batoane și apoi în felii subțiri. Se curăță ceapa și se taie în cubulețe subțiri.

    3

Se încălzește uleiul într-o tigaie și se prăjește tofu în ulei timp de aproximativ 3 minute până când devine crocant. Se adaugă cubulețele de ceapă și se prăjesc împreună cu restul ingredientelor. Se toarnă smântână de gătit și se lasă timp de aproximativ 2 minute. Se adaugă spaghetele, fulgii de drojdie și pătrunjelul și se mai lasă la gătit pentru timp scurt. Se asezonează cu sare și piper și se servesc cu fulgi de drojdie.