kaufland.ro/retete
Sote de legume
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
| 200 g | șuncă |
| 400 g | ciuperci mici |
| 100 g | unt |
| 4 | roșii |
| 1 | ardei gras |
| 3 | cepe verzi |
| busuioc uscat | |
| sare | |
| piper |
Preparare
- 1
Se opăresc roșiile și se decojesc. Se taie jumătăți.
- 2
Se spală ciupercile și se taie jumătăți.
- 3
Ardeiul gras se taie fâșii.
- 4
Se încinge untul și se pun ciupercile. După 5 minute se adaugă toate legumele, se presară busuioc uscat și se pune sare și piper după gust. Se fierb pe foc moderat, până scad.
- 5
Se taie șunca, cubulețe și se adaugă la final.
- 6
Se pune tocănița pe farfurii și se ornează cu ceapă verde tăiată rondele.