Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Sosuri cu sticksuri de legume

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 370/​1549
    kcal / kJ
  • 14.2 g
    carbo-hidrați
  • 14.4 g
    proteine
  • 26.4 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    370/1549 kcal/kJ, 14.2 g carbo-hidrați, 14.4 g proteine, 26.4 g grăsimi

Ingrediente (6 porții)

1 ardei gras roșu
2 morcovi
1 gulie
1 castravecior de salată
2 fire de țelină
1 pachet brânză proaspătă (= 200 g)
1 cutie smântână (= 200 g)
sare, piper proaspăt măcinat

Pentru sosul de păstrăv și hrean:

50 g file de păstrăv afumat
2 linguri amestec de ierburi aromatice tocate (de ex., mărar, hasmățui, arpagic)
1-2 lingurițe hrean (borcan)

Pentru sosul de ardei gras și chili:

50 g ardei gras copt (borcan)
1 vârf de cuțit fulgi de chili
1-2 lingurițe pastă de ardei roșii (borcan)

Pentru sosul de năut și susan:

1 lingură susan
1 cățel usturoi
2 linguri năut (conservă)

Preparare

    1

Ardeiul gras se taie în jumate, se curăță și se spală. Morcovii și gulia se curăță și se spală. Castravetele și țelina se spală, se curăță și se taie bețigașe împreună cu celelalte legume. Pentru cremă, se amestecă brânză proaspătă și smântână.

    2

Pentru sosul de păstrăv și hrean, se zdrobește păstrăvul cu o furculiță, se amestecă ierburile aromatice și hreanul apoi se amestecă în 1/3 din crema de brânză proaspătă și se condimentează cu sare și piper.

    3

Pentru sosul de ardei gras și chili, ardeiul copt se taie cubulețe, se amestecă cu fulgi de chili și pasta de ardei în 1/3 din crema de brânză proaspătă și se asezonează cu sare și piper.

    4

Pentru sosul de năut și susan, susanul se prăjește fără ulei într-o tigaie antiaderentă. Usturoiul se curăță de coajă și se zdrobește, năutul se clătește și se zdrobește cu o furculiță. Susanul, usturoiul și năutul se amestecă și se încorporează în restul de crema de brânză proaspătă rămasă și se condimentează.