Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Sosuri cu iaurt - 3 tipuri

Cel mult 15 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 317/​1326
    kcal / kJ
  • 14 g
    carbo-hidrați
  • 9 g
    proteine
  • 24 g
    grăsimi
  • 1
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    317/1326 kcal/kJ, 14 g carbo-hidrați, 9 g proteine, 24 g grăsimi, 1 UG

Ingrediente (4 porții)

500 g iaurt (3,5 % grăsime)
200 g brânză proaspătă
sare
piper proaspăt măcinat
câteva frunzulițe busuioc
1 lingură curry
1 lingură bulion
2 linguri ulei de măsline
1 lingură sâmburi de pin prăjiți
2 lingurițe muștar fin
1 lingură rondele de arpagic
1 portocală bio
1 lingură merișoare

Util

  • Sosul de iaurt este savuros și „natur“, rafinat cu puțină coajă de lămâie.


Preparare

    1

Iaurtul, brânza proaspătă și uleiul de măsline se amestecă, se condimentează cu sare și piper și se distribuie în 3 castroane.

    2

Primul castron se amestecă cu bulionul. Busuiocul se spală, se rup frunzulițele și frunzele se taie fâșii. Sâmburii de pin se taie bucăți mari și se încorporează împreună cu busuiocul în crema de roșii.

    3

Al doilea castron se amestecă cu muștar, merișoare și rondele de arpagic.

    4

Restul cremei de iaurt se amestecă cu praful de curry. Rade și stoarce portocala. Condimentează crema de curry cu coaja și sucul de portocală.