Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Salată cu varză roșie
© Burda România

Salată cu varză roșie

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (5 porții)

5-6 cartofi
2-3 morcovi
200 g șuncă slabă
2 ouă
1 gogoșar
1 lingură muștar
0.25 varză roșie
zeama de la 1-2 lămâi
2-3 fire mărar
100 ml ulei
sare
piper

Preparare

    1

Speli bine cartofii și îi pui la fiert în apă ușor sărată. Separat fierbi un ou și morcovii, în prealabil spălați și curățați.

    2

Decojești cartofii și oul fiert. Cureți gogoșarul de cotor și semințe, iar varza de cotor, nervurile mai groase și foile exterioare veștede. Păstrezi câteva foi de varză pentru decor.

    3

Tai șunca și gogoșarul în fâșii, varza fideluță cartofii, albușul oului fiert și morcovii în cubulețe, iar mărarul mărunt.

    4

Pentru maioneză, mixezi gălbenușul fiert cu cel crud, muștarul și un praf de sare. După ce ai obținut o pastă omogenă, torni câte un strop de ulei și amesteci până când se încorporează, fără să schimbi sensul de amestecare. Sărezi maioneza și o acrești după gust, cu zeamă de lămâie.

    5

Decorezi un bol cu frunze de varză. Așezi restul de legume amestecate cu maioneza, sare și piper după gust și decorezi cu gogoșar, șuncă și fire de mărar.