Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Salată de sparanghel
© Burda România

Salată de sparanghel

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (10 porții)

500 g sparanghel proaspăt sau 1 borcan sparanghel conservat
10 ouă de prepeliță
200 g șuncă sau piept de pui fiert
1 cutie compot de ananas cuburi (700 g)
1 castravete în oțet
1 gogoșar în oțet
200 g maioneză
sare
piper alb măcinat
salată pentru decor
1 ou de găină

Util

  • Consumi salata după ce ai păstrat-o la rece pentru cel puțin 1 oră.


Preparare

    1

Fierbi ouăle și le cureți, apoi le tai în cuburi și le pui în bol. Dacă folosești sparanghel proaspăt, îl cureți și tai doar partea moale, adică vârful până la partea lemnoasă. Fierbi sparanghelul și îl tai cuburi, apoi îl pui în bol. Tai în cuburi foarte mici castravetele și cuburile de ananas. Le adaugi în bol, peste sparanghel, împreună cu șunca tăiată în fâșii, piper, sare și ½ din cantitatea de maioneză.

    2

Speli frunzele de salată și le usuci între șervete absorbante. Le așezi pe un platou și pui pe ele salată pe care o decorezi cu restul de maioneză, cu oul de găină tăiat în rondele, cu fâșii de gogoșar și de castravete murat.