Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Salată Shuba

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 866/​3626
  kcal / kJ
 • 29 g
  carbo-hidrați
 • 36 g
  proteine
 • 68 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  866/3626 kcal/kJ, 29 g carbo-hidrați, 36 g proteine, 68 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

250 g morcovi groși
2 ouă (mărimea M)
250 g hering marinat
1 ceapă roşie
400 g cartofi în coajă
200 g sfeclă roșie murată
4 fire pătrunjel
4 fire mărar
100 g maioneză pentru salată
sare
piper

Preparare

  1

Morcovii se curăță și se fierb în apă clocotită cu sare, aproximativ 8 minute. Ouăle se fierb în apă clocotită, aproximativ 10 minute. Între timp, se clătesc fileurile de hering marinat, se usucă prin tamponare și se taie în bucăți potrivite.

  2

Ceapa se curăță și se taie în felii fine. Morcovii se strecoară, apoi se toarnă apă rece deasupra și se lasă să se răcească. Ouăle se strecoară, apoi se toarnă apă rece deasupra, se decojesc și se lasă să se răcească. Cartofii se decojesc și se dau prin răzătoarea mare, împreună cu morcovii. Sfecla se taie în felii subțiri.

  3

Verdețurile se spală, se usucă prin scuturare, se rup frunzulițele de pe tulpini și se toacă. Ouăle se taie în sferturi.

  4

Pe o farfurie se pun consecutiv câte un strat de cartofi cu maioneză, fileuri de hering marinat, morcovi, ceapă, sfeclă roșie și ouă, condimentând cu sare și piper. Se presară verdeață peste salată.