Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Salată cu ridichi și smântână
© Burda România

Salată cu ridichi și smântână

Cel mult 15 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (2 porții)

2 legături ridichi roșii
1 salată verde
15 măsline
2 ceapă verde
1 castravete lung sau 3 cornișoni
1 legătură mărar
3 linguri smântână degresată
sare

Util

  • Nu rupe sau mărunți frunzele de salată înainte de consum! Păstrează-le cât mai întregi, deoarece prin scurgerea sevei, se pierd enzime și nutrienți. De pe o zi pe alta, o frunză ruptă poate pierde până la 94% din bioflavonoidele valoroase, care previn cancerul.


Preparare

1

Speli salata frunză cu frunză și o lași să se scurgă. Cureți și speli ceapa, ridichile și mărarul. Speli castravetele necurățat de coajă și, dacă dorești, îl poți curăța sau nu. Tai salata în fâșii, ceapa și castravetele în rondele, ridichile în felioare, iar mărarul mărunt.

2

Pui toate ingredientele într-un bol, presari sare după gust, adaugi smântână și amesteci ușor, cu ajutorul a două furculițe. Ornezi salata cu măsline și o consumi imediat.


Poate ai poftă și de...