Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Salată crocantă cu fenicul
© Burda România

Salată crocantă cu fenicul

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

2 bulbi mici de fenicul
2 rădăcini de țelină
200 g conopidă
2 pere
1 fir de praz
30 g nuci sau caju
câteva frunze de țelină sau pătrunjel
1 lămâie
1 cățel de usturoi
3 linguri ulei extravirgin de măsline
sare
piper

Preparare

    1

Prăjești puțin nucile în cuptor și le mărunțești după ce s-au răcit. Speli legumele și fructele și, după caz, le cureți.

    2

Toci mărunt partea albă a prazului, o sărezi și o stropești cu zeama de lămâie și cu puțin mujdei din usturoiul zdrobit.

    3

Tai țelina în bastonașe subțiri, iar perele în felii subțiri și le stropești, de asemenea, cu zeamă de lămâie. Le păstrezi în frigider 10 minute.

    4

Între timp, desfaci conopida în buchețele pe care le opărești 3-4 minute. Speli feniculul și îl tai julien.

    5

Pui într-un bol toate ingredientele. Presari puțin piper și verdeața fin tocată, acoperi cu un capac și amesteci prin răsturnare. Stropești apoi cu uleiul de măsline.