Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Salată de creveți și kiwi

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 798/​191
  kcal / kJ
 • 14 g
  carbo-hidrați
 • 15 g
  proteine
 • 8 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  798/191 kcal/kJ, 14 g carbo-hidrați, 15 g proteine, 8 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

250 g creveți
1 ardei gras galben
1 avocado
2 kiwi
2 castravete
200 g iaurt (3,5 % grăsime)
coaja de la o lămâie
1 salată
suc de la o lămâie
piper
usturoi
sare
1 lingură miere
2 linguri pudră de curry

Preparare

  1

Se decongelează creveții. Salata se curăță de cotor și de frunzele exterioare, se separă frunzele și se spală. Usucă prin scuturare frunzele de salată și rupe-le în porții cât o îmbucătură.

  2

Avocado se taie în jumătate, se scoate sâmburele, se extrage pulpa cu ajutorul unei linguri, se taie în cuburi cu dimensiunile de 1 x 1 cm și se picură 2 linguri de suc de lămâie deasupra, pentru a evita oxidarea acestora.

  3

Ardeiul gras se spală, fructele de kiwi și castravetele se curăță de coajă și se taie de asemenea în cuburi cu dimensiunile de 1 x 1 cm. Cățelul de usturoi se decojește și se toacă mărunt.

  4

Iaurtul se amestecă cu restul sucului de lămâie, coaja de lămâie și usturoiul și se condimentează cu pudra de curry, mierea, sarea și piperul.

  5

Creveții, cuburile de avocado, ardeiul gras, fructele de kiwi și castravetele se marinează cu sosul de lămâie și curry. Înainte de servire se încorporează salata.