Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Salată la borcan

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 548/​2258
  kcal / kJ
 • 26 g
  carbo-hidrați
 • 23 g
  proteine
 • 26 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  548/2258 kcal/kJ, 26 g carbo-hidrați, 23 g proteine, 26 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

100 g farfalle
sare
1/2 ardei gras roșu
40 g parmezan ras
1 avocado
150 g rucola
1 lămâie bio
piper
125 g roșii cherry
150 g iaurt (3,5 % grăsime)
1/4 castravete
4 felii bacon

Util

 • Pentru un gust mai bun, poți adăuga capere și anșoa.


Preparare

  1

Fierbe pastele al dente în suficientă apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Trece-le pe sub jet de apă rece și lasă-le să se scurgă.

  2

Baconul se taie fâșii mari și se prăjește într-o tigaie până devine crocant. Se spală roșiile cherry, castravetele, ardeiul gras și rucola. Roșiile se taie în jumătăți, castravetele se taie felii, se scoate cotorul ardeiului gras, se scot semințele și ardeiul se taie cubulețe.

  3

Lămâia se rade și stoarce. Avocado se taie în jumătate, i se scoate sâmburele și se curăță de coajă, se taie cubulețe pulpa și se picură cu puțin suc de lămâie.

  4

Se amestecă iaurtul cu parmezan, restul sucului de lămâie, coaja de lămâie, sare și piper și se împarte în 2 borcane cu filet (de câte 750 ml).

  5

Se pune câte un strat de farfalle, avocado, tomate cherry, castravete, ardei gras, rucola și bacon și se presară, la discreție, parmezan ras, se închide bine și se ia la picnic. Înainte de consum, se scutură bine și se savurează în aer liber.