Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Salată bavareză cu carne și brânză

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 793/​3315
    kcal / kJ
  • 5 g
    carbo-hidrați
  • 30 g
    proteine
  • 72 g
    grăsimi
  • 0.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    793/3315 kcal/kJ, 5 g carbo-hidrați, 30 g proteine, 72 g grăsimi, 0.5 UG

Ingrediente (2 porții)

1 ceapă roşie
50 ml oțet de zmeură
80 g ridichi
1/2 legătură arpagic
2 felii Leberkäse (cozonac de carne de aprox. 125 g)
3 felii Emmentaler
50 ml ulei din semințe de in
sare
zahăr
piper

Util

  • Frunzele ridichilor pot fi spălate bine și adăugate în salată.


Preparare

    1

Ceapa se curăță și se taie rondele fine, apoi se amestecă cu oțetul de zmeură într-un castron și se condimentează bine cu sare, zahăr și piper. Se lasă apoi aproximativ 20 minute să se pătrundă.

    2

Între timp, se spală, se usucă prin tamponare și se taie felii ridichile. Arpagicul se spală, se usucă prin scuturare și se taie rondele fine. Se pun în straturi alternative Leberkäse și emmentaler și se taie fâșii subțiri.

    3

Leberkäse, emmentaler, ridichile, arpagicul și uleiul de in se adaugă la ceapă și totul se amestecă bine. Salata se servește cu pâine.


Vezi cum se face