Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Salată asiatică cu tăiței de celofan

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

25 g ciuperci uscate, mix asiatic
2 ardei grași galbeni mici
2 căței de usturoi
4 linguri ulei de susan
250 g carne tocată de vită
4 linguri sos de soia
2 lingurițe Sambal Oelek
250 g tăiței de celofan
250 ml supă de legume fierbinte
0.5 legătură pătrunjel
2 linguri zeamă de limetă

Util

  • A se servi cu arahide prăjite presărate pe deasupra.


Preparare

    1

Ciupercile se înmoaie conform instrucțiunilor de pe ambalaj, se lasă la scurs și se taie mărunt. Ardeiul gras se înjumătățește, se curăță, se spală și se taie fâșii fine. Usturoiul de curăță de coajă și se zdrobește, se sotează într-o lingură de ulei până devine sticloasă, se adaugă ardeiul gras, se prăjește încă aprox. 4 min și se scoate.

    2

Se încinge 1 lingură de ulei în sucul rămas și se prăjește carnea tocată în acesta 5-6 min, se adaugă ciupercile, se prăjește carnea împreună cu acestea încă aprox. 2 min, se condimentează cu 2 linguri de sos de soia și 1 linguriță de Sambal Oelek. Carnea tocată și ardeii grași se lasă la răcit.

    3

Tăițeii de celofan se lasă la pătruns în supa de legume timp de 5-8 min și se clătesc cu apă rece. Pentru dressing, pătrunjelul se spală, se tamponează și se toacă fin și se amestecă cu uleiul, sosul de soia și sosul Sambal Oelek rămase. Tăițeii de celofan și amestectul de legume și carne tocată se amestecă cu dressingul și se servesc.