Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Roșii cu salată și ridichi
© Burda România

Roșii cu salată și ridichi

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (8 porții)

8 roșii
8 ouă
1 castravecior murat
2 linguri pătrunjel tocat
200 g maioneză
80 g telemea
2 lingurițe smântână
1 salată verde
1 ridiche
sare
piper

Util

  • Așezi pe un platou roșiile umplute, intercalând ridichi și rondele din ouăle rămase, pe care pui pastă de brânză.


Preparare

    1

Fierbi ouăle tari, apoi le cureți. Speli roșiile și le tai câte un căpăcel la partea dinspre codiță. Cu ajutorul unei lingurițe, scoți o parte din miez, pe care îl poți folosi la sosul unei fripturi sau la un alt preparat. Presari interiorul roșiilor cu sare și le lași să se scurgă cu gura în jos.

    2

Zdrobești cu furculița 6 ouă și le amesteci cu maioneza, castraveciorul tăiat în cubulețe și pătrunjelul fin tocat. Sărezi și condimentezi compoziția după gust. Separat omogenizezi brânza împreună cu smântâna.

    3

În fiecare roșie, introduci o foaie de salată, apoi umpli ouăle cu compoziția pregătită.