Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Ravioli din sfeclă roșie cu ciuperci și cușcuș

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 585/​2445
  kcal / kJ
 • 94 g
  carbo-hidrați
 • 18 g
  proteine
 • 14 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  585/2445 kcal/kJ, 94 g carbo-hidrați, 18 g proteine, 14 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

200 g sfeclă roșie murată
400 g făină
80 g cușcuș
1 ceapă
2 lingurițe pătrunjel
4 linguri ulei
sare
1 linguriță coajă de lămâie
120 g ciuperci Champignon
piper
50 g alune

Preparare

  1

Pasează sfecla roșie și strecoar-o printr-o sită fină. Amestecă piureul de sfeclă cu făină, sare și 2 linguri de ulei pană obții un aluat neted. Formează o bilă din aluat, învelește-o în folie transparentă și las-o aprox. 30 de minute în frigider să se odihnească.

  2

Între timp, pregătește cușcușul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

  3

Curăță ceapa și ciupercile Champignon și taie-le cubulețe. Pune-le într-o tigaie cu o lingură de ulei și călește-le 3–4 minute. Condimentează cu sare și piper. Adăugă cușcușul și 1 lingură de pătrunjel și lasă amestecul să se răcească 20 de minute.

  4

Între timp, împarte aluatul în patru bucăți și întinde-l în foi subțiri. Distribuie umplutura cu lingurița, la o oarecare distanță de margine, pe 2 foi de aluat. Apoi unge aluatul cu apă în jurul umpluturii și așază celelalte foi de aluat deasupra. Cu o formă rotundă (aprox. Ø 6 cm) decupează raviolii.

  5

Fierbe-i în apă clocotită cu sare, timp de 3–4 minute. Distribuie-i pe 4 farfurii și picură restul de ulei deasupra. Servește-i cu alune presărate, restul de pătrunjel și coajă de lămâie.