kaufland.ro/retete
Rață cu legume
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
| 200 g | fasole teci |
| 1 | piept de rață |
| 2 | ardei capia |
| 2 | morcovi |
| ulei de măsline | |
| sos de soia | |
| sare | |
| piper |
Preparare
- 1
Se taie pieptul de rață în felii subțiri. Se ung cu ulei de măsline și se presară cu sare și piper. Se frig pe plită bine încinsă.
- 2
Se taie ardeii rondele. Se încing 5, 6 linguri de ulei de măsline și se prăjesc tecile de fasole și rondelele de ardei. Se stropesc cu sos de soia și suc de lămâie.
- 3
Se servesc bucățile de piept cu garnitura de legume. Se ornează cu morcov ras.