Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Pulpă de miel cu legume la cuptor

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 767/​3211
  kcal / kJ
 • 9 g
  carbo-hidrați
 • 45 g
  proteine
 • 59 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  767/3211 kcal/kJ, 9 g carbo-hidrați, 45 g proteine, 59 g grăsimi

Ingrediente (6 porții)

2 căței de usturoi
3 cepe roşii
5 linguri ulei de măsline
5 rămurele de rozmarin
5 rămurele de cimbru
1.5 kg pulpă de miel, dezosată
150 ml vin roşu
400 ml supă de vită
200 g roșii descojite, scurse (din conservă)
2 rădăcini de fenicul
250 g roșii cherry
sare
piper proaspăt măcinat

Util

 • Rafinează sosul cu 1 lingură de oțet balsamic.


Preparare

  1

Se încinge în prealabil cuptorul la 140 de grade aer recirculat (160 grade temperatură superioară/inferioară). Se curăță usturoiul și ceapa. O ceapă se taie cubulețe, iar celelalte 2 se taie în jumătăți. Se spală rozmarinul și cimbrul, se lasă să se usuce și se rup frunzulițele.

  2

Cățeii de usturoi se pasează cu 3 linguri ulei de măsline și ierburile aromatice. Pulpa de miel se spală cu apă rece, se usucă prin tamponare, se unge cu 1 lingură sare și pasta de ierburi aromatice.

  3

Pulpa de miel se prăjește într-un vas cu capac, aproxmativ 15 minute, pe toată părțile, apoi se adaugă cubulețele de ceapă, se coc 2 minute, se sting cu vin roșu, se umple vasul cu supa și roșiile decojite și se condimentează cu piper. Pulpa de miel se coace în cuptor aproximativ 1 oră, acoperită cu capacul, întorcând-o de două ori în acest timp.

  4

Se spală și se usucă prin tamponare feniculul și roșiile cherry. Feniculul se taie felii și se amestecă cu roșiile cherry, feliile de ceapă și restul de ulei de măsline, se sărează și se distribuie pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Temperatura cuptorului se mărește la 160 grade aer recirculat (180 grade temperatură superioară/inferioară), se ia capacul de pe pulpa de miel, se adaugă grătarul pentru legume și se coc și acestea 25 de minute.