Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Păstrăv umplut cu ciabatta la grătar

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 539/​2257
    kcal / kJ
  • 36.8 g
    carbo-hidrați
  • 36.3 g
    proteine
  • 26.6 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    539/2257 kcal/kJ, 36.8 g carbo-hidrați, 36.3 g proteine, 26.6 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

2 mere acrişoare
6 linguri ulei de măsline
4 păstrăvi proaspeți sau congelați
1 ceapă verde
1 lămâie bio mică
150 g smântână
1/2 linguriță hrean
1 lingură rondele de arpagic
1 ciabatta
sucul de la o lămâie
rămurele de ierburi (de ex. cimbru, rozmarin)
sare
piper proaspăt măcinat

Preparare

    1

Se spală merele, iar un măr se rade fin, se amestecă cu ulei, sucul de lămâie și puțină sare și se lasă aprox. 1 oră să se întrepătrundă. Păstrăvul congelat se lasă la dezghețat. Restul merelor se taie bucăți înguste. Ceapa verde se curăță, se spală și se taie rondele. Lămâia se spală bine și se taie felii.

    2

Păstrăvul se spală, se usucă prin tamponare, se acrește și sărează în interior și exterior. Se amestecă feliile de măr, ierburi, ceapă verde și lămâie și se umple cavitatea abdominală a păstrăvilor. Deschizătura se fixează cu frigărui mici și păstrăvii se pun la rece.

    3

Se amestecă smântâna, hreanul și ceapa verde și se condimentează cu sare și piper. Ciabatta se taie în fâșii late sau felii. Uleiul cu mere se trece prin sită și se picură peste Ciabatta.

    4

Păstrăvul și ciabatta se prepară de grătar, se așază pe farfurie și se servesc cu sosul.