kaufland.ro/retete
Păstrăv cu legume
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
| 200 g | iaurt |
| 50 g | maioneză |
| 300 g | varză de bruxelles |
| 6 | morcovi tineri |
| 2 | cepe verzi |
| 4 | păstrăvi |
| 1 | lămâie |
| sare | |
| piper |
Preparare
- 1
Se prepară sosul. Se amestecă iaurtul cu maioneza și cu sucul de la o jumătate de lămâie. Dacă este nevoie se adaugă sare și piper.
- 2
Se pune apă cu sare la fiert în două cratițe diferite. Când încep să clocotească se pun verzele de bruxelles într-una și morcovii curățăți în cealaltă. Verzele se fierb 5 minute și se scot pe o farfurie. Morcovii se fierb 5 minute, după care li se alătură peștii curățați și spălați. Se mai fierb încă 15 minute.
- 3
Se scot pe un platou peștii și legumele. Se servesc stropite cu sosul de iaurt și ornate cu frunze de ceapă verde.