Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian

Paste primavera

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 398/​1666
    kcal / kJ
  • 56 g
    carbo-hidrați
  • 13 g
    proteine
  • 13 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    398/1666 kcal/kJ, 56 g carbo-hidrați, 13 g proteine, 13 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

150 g farfalle
6 vârfuri de sparanghel, tăiate în bucăți scurte
50 g mazăre congelată
1 zucchini mic
8 păstăi de mazăre mangetout, tăiate în două pe diagonală
90 ml smântână semidegresată
1 cățel mic de usturoi
1 linguriță coajă de lămâie rasă fin
sare
piper negru, proaspăt măcinat
parmezan ras mare, pentru servit
frunze de mentă proaspătă, pentru decor

Preparare

    1

Se fierb pastele într-o cratiță cu apă sărată clocotită, urmând instrucțiunile de pe pachet.

    2

Între timp, se dă în clocot apă într-o altă cratiță. Se pun sparanghelul, mazărea dezghețată, zucchini tăiat felii și se fierb 1 minut. Se adaugă mazărea mangetout și se mai fierb 1 minut. Se scurg și se reîmprospătează legumele sub jet de apă rece, ca să-și păstreze culoarea. Se scurg bine.

    3

Se pune cratița înapoi, la foc mediu. Se toarnă smântâna, se adaugă usturoiul zdrobit și coaja de lămâie și se dau în clocot. Se adaugă legumele opărite și se fierb încet 2 minute. Se condimentează cu sare și piper negru, proaspăt măcinat.

    4

Se scurg pastele și se pun la loc în cratiță. Se toarnă sosul și se amestecă ușor. Se servesc cu parmezanul, presărând deasupra menta.