Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Paste farfalle cu sos tartar

Paste farfalle cu sos tartar

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 700/​2734
    kcal / kJ
  • 82 g
    carbo-hidrați
  • 44.5 g
    proteine
  • 17 g
    grăsimi
  • 7
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    700/2734 kcal/kJ, 82 g carbo-hidrați, 44.5 g proteine, 17 g grăsimi, 7 UG

Ingrediente (4 porții)

400 g farfalle
500 g sos tartar
2 linguri bulion
2 linguri ulei
sare
2 căței usturoi
piper
2 fire praz
3 linguri sos de soia
1 ou
1/2 legătură tarhon
4 linguri pastă de ardei roşii (Ajvar)
300 ml suc de roşii
400 g roșii bucăți (conservă)
semințe de pin

Preparare

1

Farfalle se pregătesc în apă cu sare, conform indicațiilor de pe ambalaj.

2

Uleiul se încinge într-o tigaie înaltă. Prazul se taie rondele, usturoiul se toacă mărunt și ambele se călesc în ulei.

3

Se adaugă sosul tartar și oul, se călește și se condimentează cu sos de soia și piper. Se stinge cu suc de roșii și roșiile din consevă, se încorporează sosul de ardei roșii (ajvar) și se condimentează cu sare, piper și bulion.

4

Sosul se pune peste pastele fierte, iar deasupra se presară tarhon tocat și câteva semințe de pin prăjite.


Poate ai poftă și de...