Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Paste cannelloni de post

Cel mult 30 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

750 g cannelloni
500 g spanac verde
50 g brânză tofu
15 roșii
4-5 linguri ulei măsline
2 linguri oțet balsamic
5 linguri bulion
3 linguri miere
4 căței de usturoi
0.5 țelină
sare
piper

Preparare

    1

Se pune apă cu sare la fiert. Când dă în clocot, se adaugă cannelloni și se fierb timp de 3 minute în apă cu sare. După aceea se scurg de apă, se stropesc cu ulei de măsline pentru a nu se lipi și se lasă să se răcească puțin.

    2

Se spală frunzele de spanac. Într-o tigaie se încinge o lingură de ulei de măsline. Se adaugă spanacul, se stropește cu oțet și se călește la foc iute câteva minute. Se toarnă bulionul și un pahar de apă. Se lasă să fiarbă 10 minute. Se presară usturoi pisat. La final se adaugă sare, piper și 1 lingură de miere. Se umplu cannelloni cu acest amestec.

    3

Se unge un vas termorezistent cu ulei și se așază cannelloni.

    4

Se prepară sosul de roșii: se fierb roșiile, se curăță de pielițe, se mixează într-un blender, se omogenizează cu puțin ulei de măsline, 2 linguri de miere, sare și piper și se toarnă peste cannelloni, acoperindu-le complet. Deasupra pentru gratinare se rade brânză tofu și țelină.

    5

Se coc 25 minute.