Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Papanași de fasole cu brânză de vaci

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

2 conserve boabe de fasole albă, mare (400 g fiecare)
1 rădăcină de țelină
2 morcovi mici
50 g semințe de dovleac
1 cățel de usturoi
1 ou
2 bulbi de fenicul
1 legătură mărar
300 g brânzică de casă
100 g smântână dulce
ulei pentru prăjit
câteva frunze de salvie
sare
piper Cayenne

Preparare

    1

Se lasă să se scurgă boabele de fasole. Se curăță țelina și morcovii și se spală. De asemenea, se spală și frunzele de salvie. Se pasează toate aceste ingrediente împreună cu semințele de dovleac.

    2

Se curăță usturoiul, se toacă mărunt și se înglobează în piureul de fasole. Se adaugă ou, sare și un praf de piper Cayenne; se frământă toate până se obține un aluat moale.

    3

Se încinge uleiul într-o tigaie. Pentru fiecare papanaș, se toarnă în tigaie câte 2 linguri de aluat, se presează și se coc 4 minute pe fiecare parte.

    4

În acest timp se taie în două bulbii de fenicul, se spală și se curăță de cotoare. Se mărunțesc. Se spală, se usucă și se toacă mărarul. Ambele ingrediente se amestecă împreună cu brânzica de casă și smântâna, apoi se condimentează cu sare și piper Cayenne. Crema astfel preparată se servește alături de papanașii fierbinți.