Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Ouă Benedict

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 573/​2398
    kcal / kJ
  • 28.2 g
    carbo-hidrați
  • 22.5 g
    proteine
  • 40.8 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    573/2398 kcal/kJ, 28.2 g carbo-hidrați, 22.5 g proteine, 40.8 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

2 chifle cu semințe
1 lingură unt topit
80 ml sos olandez (se cumpără gata-preparat)
8 felii mici bacon
1 lingură ulei vegetal
boia
1 lingură oțet
4 ouă
ierburi pentru ornare (de ex. arpagic)

Preparare

    1

Se taie chiflele și se ung cu unt. Sosul olandez se încălzește într-o oală mică. Baconul se rumenește în ulei încins și se scurge pe prosop de hârtie.

    2

Farfuriile se ornează cu inimioare din boia. Pentru oul fiert în apă se fierb într-o oală mare 2 litri de apă și oțet. Ouăle se sparg cu atenție într-un polonic, se lasă să gliseze în apa clocotită și se fierb aprox. 2-3 minute. Gălbenușul trebuie să fie încă moale în mijloc. Ouăle se scot cu atenție cu o spumieră.

    3

Baconul se pune pe jumătățile de chifle, se adaugă un ou, se stropește cu sos, se ornează cu ierburi și se servește.