Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF

Osso bucco de vita in sos de portocale morcovi si andive

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

1 kg rasol de vițel feliat cu os "Osso Bucco"
50 ml ulei de măsline
300 g morcov
4 buc andive
100 g ceapă albă
20 g pastă de roşii
4 buc portocale
10 g cimbru proaspăt
3 g piper boabe
4 g sare
4 g piper

Preparare

    1

Se încinge bine o oală (de preferat din fontă daca avem). După ce se încinge oala se adaugă carnea unsă cu ulei de măsline și împreună cu bucățile dintr-o portocală tăiată se lasă să se rumenească pe ambele părți.

    2

În momentul în care carnea s-a rumenit se adaugă legumele: morcovul, ceapa, cimbru proaspăt, boabele de piper, pasta de roșii și sucul de la portocale. Acoperim compoziția cu un capac și o lăsăm la gătit la foc mic pentru o oră si jumatate, maxim două ore. În tot acest timp amestecăm în oală cu o paletă.

    3

Carnea gata preparată se așează pe un pat de andive si se adaugă legumele și sosul de portocale.