Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Omletă cu legume

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 611/​2530
  kcal / kJ
 • 12 g
  carbo-hidrați
 • 23 g
  proteine
 • 51 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  611/2530 kcal/kJ, 12 g carbo-hidrați, 23 g proteine, 51 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

0.5 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
0.5 ardei roșu
0.5 vânătă
0.5 dovlecel
sare
piper
60 ml ulei de floarea soarelui
0.25 legătură arpagic
4 ouă ouă
4 linguri de lapte
50 g brânză Gouda rasă

Util

 • Pentru o versiune mai sățioasă, adaugă la legume cartofi prăjiți tăiați cubulețe.


Preparare

  1

Se curăță ceapa și usturoiul și se taie mărunt în cubulețe. Se spală ardeiul, vânăta și dovlecelul și se usucă. Se scot semințele din ardei și se taie în felii subțiri. Se taie vânăta și dovlecelul în cubulețe de aproximativ 2 x 2 cm grosime.

  2

Se încălzesc 2/3 din ulei într-o tigaie la foc mare și se prăjesc mai întâi vânăta și dovlecelul până se încing. Se adaugă ardeiul, ceapa și usturoiul și se prăjesc puțin. Se asezonează cu sare și piper și se pun deoparte.

  3

Se spală arpagicul, se usucă și se taie mărunt. Într-un castron, se bat ouăle cu lapte și cu arpagic. Se asezonează cu sare. Se încălzește uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu. Se adaugă în tigaie 2 ouă bătute pentru fiecare porție, se lasă puțin la întărit, se pun legumele pe o parte a ouălor, se adaugă brânza Gouda, se pune capacul deasupra și se lasă la întărit timp de aproximativ 2 minute. Apoi se împăturește jumătatea de ou goală peste legume și se servește.