Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Nasi goreng

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 439/​1838
    kcal / kJ
  • 29.4 g
    proteine

Valori nutritive

(Per porție)
    439/1838 kcal/kJ, 29.4 g proteine

Ingrediente (4 porții)

2 cepe mici
2 căței de usturoi
300 g broccoli
1/2 varză chinezească
1 tulpină praz
2 morcovi
3 ardei iuți roșii
4 roșii
2 linguri ulei de floarea soarelui
2 linguri ulei de arahide
2 linguri sos de soia de culoare deschisă
300 g creveți preparați pentru gătire
3 ouă
500 g orez basmati prefiert
2 linguri sos de soia dulce
2 linguri arahide prăjite
zeama de la 1/2 lămâie
sare

Preparare

    1

Cepele și usturoiul se decojesc și se toacă fin. Broccoli, varza și prazul se curăță și se spală. Broccoli se desface în buchețele, morcovii se decojesc și se taie fâșii, împreună cu varza și prazul. Buchețelele de broccoli se aburesc pentru circa două minute în apă cu sare și se lasă să se scurgă. Ardeii chili se curăță de sâmburi, se spală și se toacă fin. Roșiile se curăță, se spală și se taie cubulețe.

    2

Se încinge câte o lingură de ulei într-un wok sau o tigaie, cepele și usturoiul se prăjesc în acesta, se adaugă legumele și se călesc împreună timp de circa trei minute, amestecându-le. Se asezonează cu sos de soia și se scot. Restul de ulei se adaugă în wok, iar creveții se prăjesc în acesta și se scot.

    3

Ardeii chili, ouăle, roșiile și orezul se călesc în restul de grăsime, în timp ce sunt amestecate. Se asezonează cu sos de soia, sos de soia dulce și zeamă de lămâie. Se adaugă legumele și creveții, se încălzesc amestecând cu atenție și se servesc presărând pătrunjel și arahide pe deasupra.