Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian

Musli bar cu fructe

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (24 bucăți)

100 g caise uscate
750 g musli de ciocolată fără gluten K-free
3 linguri nucă de cocos rasă
3 linguri semințe de in măcinate
3 linguri semințe de chia
120 g zahăr brun
300 g miere
4 linguri ulei de nucă de cocos

Preparare

    1

Se toacă mărunt caisele și se amestecă cu musli, fulgii de cocos, semințele de in și semințele de chia. Se caramelizează zahărul într-o tigaie acoperită până devine maro auriu, se adaugă aproximativ 60 de mililitri de apă și se amestecă până se omogenizează. Adăugați miere și ulei de cocos, amestecați și fierbeți timp de 1-2 minute. Se toarnă amestecul de zahăr peste amestecul de muesli, se amestecă bine și se întinde cu o grosime de 1 până la 2 centimetri pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

    2

Se așează o hârtie de copt peste amestec și plasează o tavă de copt peste amestec, unde se preseaza tava ferm asupra amestecului. Îndepărtați tava de copt de deasupra și coaceți amestecul de muesli într-un cuptor preîncălzit la 190 °C (cuptor cu convecție: 170 °C) timp de aproximativ 20 de minute, se lasă la răcit timp de 3-4 ore și se taie în 24 de bare.